Skip to content

Οπλισμοί για ZWCAD

Έπειτα από επίπονες προσπάθειες πολλών ετών (η πρώτη απόπειρα έγινε το μακρινό 2018), είμαστε επιτέλους στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως καταφέραμε να ικανοποιήσουμε ένα πάγιο αίτημα της συντριπτικής πλειονότητας των πελατών μας: την προσαρμογή των Οπλισμών σε κάποιο απά τα εναλλακτικά CAD, και πιο συγκεκριμένα το ZWCAD®.

Το ZWCAD® είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εναλλακτικά CAD προγράμματα της αγοράς, με πάνω από ένα εκατομμύριο εγκατεστημένες θέσεις εργασίας παγκοσμίως. Το περιβάλλον εργασίας του είναι πάρα πολύ οικείο, κι έτσι δεν απαιτείται η παραμικρή περίοδος προσαρμογής για τους χρήστες του AutoCAD®. Επιπλέον, το πρόγραμμα παρέχει τη δυνατότητα προμήθειας μόνιμης άδειας, χωρίς ενοικίαση. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Όσον αφορά τους Οπλισμούς για ZWCAD®, εμφανισιακά το πρόγραμμα είναι ακριβώς όπως το γνωρίζετε από το AutoCAD®, με κάποιες ελάχιστες διαφορές στα μενού. Κατά τ’ άλλα όλες οι εντολές και οι λειτουργίες είναι όπως στο AutoCAD®. Στην παρακάτω εικόνα βλέπετε ένα τμήμα της οθόνης του ZWCAD® μαζί με τα μενού των Οπλισμών:

Όπως μπορείτε να δείτε όσοι γνωρίζετε τους Οπλισμούς από το AutoCAD®, το περιβάλλον εργασίας είναι τόσο γνώριμο, ώστε είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς από την εικόνα για ποιο CAD πρόκειται.

Στην επόμενη εικόνα εμφανίζεται ένα από τα τυπικά παράθυρα διαλόγου των Οπλισμών:

Και εδώ ισχύουν όσα αναφέρουμε παραπάνω: Τα μενού και τα παράθυρα διαλόγου είναι οικεία, οπότε δεν απαιτείται η παραμικρή περίοδος προσαρμογής ή επιπλέον εκπαίδευση. Τέλος, στην παρακάτω εικόνα βλέπετε ένα ανάπτυγμα δοκού που σχεδιάστηκε με την αντίστοιχη εντολή των Οπλισμών στο περιβάλλον του ZWCAD®:

Νομίζουμε ότι πρέπει να σας έχουμε πείσει πλέον ότι το περιβάλλον εργασίας είναι απολύτως γνώριμο κι ότι οι εντολές των Οπλισμών λειτουργούν όπως ακριβώς τις γνωρίζετε από το AutoCAD®.

Μπορείτε να κατεβάσετε τη δοκιμαστική έκδοση των Οπλισμών για ZWCAD εδώ. Από την ίδια σελίδα μπορείτε να κατεβάσετε και τα add-on modules που υπάρχουν διαθέσιμα για τους Οπλισμούς 2.0 για ZWCAD®. Περισσότερες πληροφορίες για τις add-on εφαρμογές μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Εκδόσεις

Οι Οπλισμοί 2.0 είναι άμεσα διαθέσιμοι για την έκδοση ZWCAD 2024 Professional 64-bit.

Τιμές

Οι τιμές που εμφανίζονται στον επόμενο πίνακα είναι ανά άδεια εργασίας και δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%. Για την προμήθεια περισσότερων αδειών, οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής (οι εκπτώσεις αφορούν την προμήθεια νέων αδειών και δεν ισχύουν για αναβαθμίσεις ή άλλες προσφορές) :

  • 2η και 3η άδεια: έκπτωση 5%
  • 4η και 5η άδεια: έκπτωση 10%
  • Από την 6η άδεια και πάνω: έκπτωση 20%
ΠροϊόνΤιμή
Οπλισμοί 2.0 για ZWCAD (άδεια εργασίας)1.200
Οπλισμοί 2.0 για ZWCAD: αναβάθμιση από Οπλισμούς 2.0 για AutoCAD1.000
Οπλισμοί 2.0 για ZWCAD: αναβάθμιση από Οπλισμούς 1.5 για AutoCAD1.100

Για την προμήθεια του ZWCAD, σας προτείνουμε την εταιρεία DScom – IT Solutions, με την οποία έχουμε πολυετή συνεργασία και η οποία θα σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή υποστήριξη και εκπαίδευση πάνω στο πρόγραμμα. Αν προμηθευτείτε το ZWCAD από την DScom, σας παρέχουμε επιπλέον έκπτωση 10% στις παραπάνω τιμές.